Diest Online
Overnachten in Diest

Overnachten in Diest

Wens je te overnachten in Diest, dan kan je terecht in een van de volgende Hotels of B&B’s. Het aantal beschikbare accommodaties is beperkt, dus je kan maar beter zo snel mogelijk reserveren. Maak een keuze uit onderstaande hotels en B&B’s, of scroll verder naar beneden om de beschikbare accommodaties op kaart weer te geven.

Snel overzicht van accommodaties in Diest

Hotels in Diest

In Diest, het charmante oranjestadje langs de Demer, vind je vier hotels, elk met hun eigen karakter.

  • Oranje City Hotel is gevestigd in het hartje van de binnenstad, in het historische pand ‘t Spijker, vlakbij de gezellige vernieuwde Kaai er park Cerckel. Qua locatie is dit een absolute topper. Parkeren kan op een van de gratis randparkings in Diest.
  • Hotel de Franse Kroon bevindt zich ook in het stadscentrum van Diest. Even verderop op de citadel kan je onbeperkt gratis parkeren.
  • Hotel De Modern ligt dan weer net buiten de ring, langs de Leuvense Steenweg. Dit huiselijke hotel is recent overgenomen door de kinderen van de voormalige uitbater en beschikt over eigen parkeergelegenheden.
  • Hotel Prins van Oranje is misschien wel het verste weg van het stadscentrum, maar geniet toch van een gunstige ligging vlak langs de snelweg E313, afslag Halen. Met het Webbekoms Broek om de hoek is het ook een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Parking is hier overigens geen probleem.
Oranje City Hotel, 't Spijker, Diest
Oranje City Hotel in historisch pand ‘t Spijker, Diest

Hotels en B&B’s in Diest op kaart:

Hieronder kan je de beschikbare hotels en B&B’s in Diest op de kaart bekijken. Vul je gewenste aankomstdatum en vertrekdatum in om de beschikbare accommodatie op kaart weer te geven. Zoom in of uit om meer accommodaties weer te geven.

Booking.com